Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri fotovoltaice 550W mono half perc cu structura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12138 €
Brand
RESUN
Cod produs
550W MONO PERC
Out Of stock
Descriere
Reducere consistenta pentru  pachet comandat urgent !

Important: oferim reduceri in perioada 10 octombrie 2022 - 30 octombrie 2022 la toate comenzile cu montaj confirmate in aceasta perioada.

REDUCERE  25% PACHET cu structura inclusa ,invertor,manopera montaj de la 1150 Euro +TVA/kW la 862 Euro +TVA/kW pentru pachete /comenzi confirmate cu puteri intre 10-200KW (atentie :stoc limitat) MONTAJ PE ACOPERIS TABLA,SANDWICH (la tigla +5% )

****************************************. ********************************. ************************************* *********************************************
Exclus intocmire dosar cost prosumator.
La cerere oferim set/PACHET de componente structura din aluminium pentru montaj panouri cu valoarae comenzii de minim 5000E +TVA (profile,cleme de montaj,etc)
**************************************************************************************************************************************************************
LIVRAM LA PACHET PALETI CU PANOURI FOTOVOLTAICE GAMA PREMIUM .CARACTERISTICI : CALITATE A , PUTERE 550W MONO PERC ,CE, EFICIENTA RIDICATA 21,27%, 144 celule , dimensiune 2279x1134x35mm, 29 kg/panou, 31 buc /palet impreuna cu structura de montaj pe acoperis tigla sau tabla aferenta .Total 17,05KW la pretul de 10200 Euro+TVA. Pretul este usor negociabil la o cantitate de peste 3-5 paleti /1 livrare (stoc limitat)
LIVRAM DOAR LA PALET la societati sau PFA cu plata prin banca inainte de ridicarea marfii. La cerere marfa poate fi livrata la palet contra cost in orice localitate din tara. IMPREUNA CU PANOURILE LA PALET veti beneficia si de pachetul de structura pentru montaj pe acoperis (in functie de tipul de acoperis )la cel mai avantajos pret din Romania. Trimiteti solicitarea dvs in programul de lucru sau contactai-ne tel intre orele 09-17.00 .La cerere realizam si montajul la cheie cu echipe de tehnicieni specializati in instalatii fotovoltaice oferind un pret competitiv si atractiv pe piata in functie de dimensiunea proiectului dvs.Marfa poate fi verificata inainte de livrare si gama de produse poate fi vazuta in showroomurile noastre din Dumbravita si Sacalaz Timis.Proiectul dvs ''la cheie'' cu instalare pe acoperis sau sol poate fi discutat in detaliu cu unul dintre specialistii nostrii.
Suntem importator pentru PANOURI FOTOVOLTAICE 550W MONO PERC LA PALET CALITATE PREMIUM.
Suntem furnizor pentru PANOURI FOTOVOLTAICE 550W MONO PERC LA PALET CALITATE PREMIUM.
Oferim PANOURI FOTOVOLTAICE 550W MONO PERC LA PALET CALITATE PREMIUM angro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura